Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми са универсално средство за защита от насекоми, особено през лятото. Днес те са се превърнали в задължителна част от прозорците и вратите на всякакви помещения.  Изработени са от алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло, фиксирани в точките на пресичане на нишките за по-голяма здравина. Мрежите са устойчиви на атмосферни влияния. Те държат насекомите вън, без да намаляват видимостта или светлината. Качествените мрежи се отличават с няколко характеристики: трайни и устойчиви рамки, които се произвеждат от висококачествени материали, лесна поддръжка, монтаж и демонтаж, разнообразни цветове на профилите, мрежа от фибростъкло и плътно покритие. Предлагат се 5 основни вида мрежи против насекоми: мрежа с панти, фиксирана мрежа, ролетна мрежа, врати мрежи и плисе мрежи.

Мрежа с панти

Фиксираните мрежи против насекоми с панти са изработени от алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло. Закрепват се към дограмата посредством панти и заключалка.

Стандартните цветове на алуминиевите профили са бял (RAL 9003), кафяв (RAL 8014) и златен дъб, орех, махагон, венге, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Фиксирана мрежа Стандарт

Фиксираните мрежи против насекоми модел Стандарт са изработени от алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло. Закрепват се неподвижно към дограмата посредством райбери. За извършване на монтаж е необходим достъп до прозореца отвън.

Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019 или RAL 8003) и златен дъб, фолирани профили в цвят златен дъб, череша, орех, махагон, светъл дъб, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL

Фиксирана мрежа Макси

Фиксираните мрежи против насекоми модел Макси са изработени от алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло. Специфично огънатият профил позволява вграден монтаж, при който отвън мрежата е на една равнина с дограмата. Друго основно предимство на този модел мрежи е, че могат да бъдат монтирани на прозорци, до които няма достъп отвън.

Закрепват се неподвижно към дограмата с райбери. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019 или RAL 8003), фолирани профили в цвят златен дъб, череша, орех, махагон, светъл дъб, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Ролетна вертикална

Вертикалните ролетни мрежи против насекоми са изработени от твърд алуминиев профил, мрежа от фибростъкло и алуминиева кутия, в която се скрива мрежата при навиване. Функционалните им механизми позволяват с едно движение да спуснете или приберете мрежата според Вашето желание.

Може да се монтира върху дограмата или върху рамка. Управлява се чрез 2 дръжки и корда. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бял (RAL 9003), кафяв (RAL 8014) и златен дъб, орех, махагон, венге. Възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Ролетна вертикална вграден водач

Вертикалните ролетни мрежи против насекоми с вграден водач са изработени от твърд алуминиев профил и мрежа от фибростъкло, с алуминиева кутия, в която се скрива мрежата при навиване. Функционалните им механизми, позволяват с едно движение да спуснете или приберете мрежата, според Вашето желание.

Изработва се със спирачка, която предотвратява рязкото навиване на мрежата при събиране. Може да се монтира върху дограмата или върху рамка. Управлява се чрез 2 дръжки и корда. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бял (RAL 9003), кафяв (RAL 8014) и златен дъб, орех, махагон, венге, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Ролетна хоризонтална

Хоризонталните ролетни мрежи против насекоми са изработени от твърд алуминиев профил и мрежа от фибростъкло, с алуминиева кутия, в която се скрива мрежата при навиване. Функционалните им механизми, позволяват с едно движение да спуснете или приберете мрежата, според Вашето желание.

Изработва се със спирачка, която предотвратява рязкото навиване на мрежата при събиране. Може да се монтира върху дограмата или върху рамка. Управлява се с дръжка. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бял (RAL 9003), кафяв (RAL 8014) и златен дъб, орех, махагон, венге, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Врата мрежа Стандарт

Вратите мрежи против насекоми модел Стандарт са изработени от масивни алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло. Закрепват се към дограмата чрез панти с напрегнати пружини (които автоматично затварят вратата). Допълнително има и магнит, който държи вратата затворена. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019 или RAL 8003) и златен дъб, фолирани профили в цвят златен дъб, череша, орех, махагон, светъл дъб, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Врата мрежа Лукс

Вратите мрежи против насекоми модел Лукс са изработени от масивни, специфично изтеглени алуминиеви профили (придаващи по – голяма здравина на готовото изделие, което позволява изработка на продукти с по – големи размери и площ) и мрежа от фибростъкло. Закрепват се към дограмата чрез панти с напрегнати пружини, които автоматично затварят вратата

Допълнително има и магнит, който държи вратата затворена. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019 или RAL 8003) и златен дъб, череша, орех, махагон, светъл дъб, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Врата мрежа Престиж

Вратите мрежи против насекоми модел Престиж са изработени от масивни алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло. Този модел стандартно се изработва с рамка, което позволява да бъде извършен монтаж в светлия отвор.

Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019 или RAL 8003), фолирани профили в цвят златен дъб, орех, череша, светъл дъб. Възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Еднокрило плисе мрежа Starla

Плисе мрежите, са истинска иновация, която гарантира високо качество. Те са изключително издръжливи и много атрактивни. Плисе мрежите предлагат иновативно и функционално решение за покриване както на прозорци, така и на врати и са особено подходящи за покриване на големи отвори като същевременно защитават дома ви от нежеланите насекоми. Плисе мрежите са перфектно решение за изходи на тераси и балкони, защото долният профил е с височина не повече от 15мм и така няма препятствия, в които бихте могли да се спънете. Те са модерна алтернатива на традиционните плъзгащи се мрежи или врати мрежи, предлагайки много предимства пред тези традиционни мрежи. Те са изработени от висококачествени алуминиеви профили, които осигуряват стабилност и издръжливост, отлична функционалност и дълъг живот, качествена плисирана мрежа и серия от висококачествени корди, които опъват мрежата, като по този начин тя запазва своята форма. Те са устойчиви на всякакви метеорологични условия. Задвижването е хоризонтално и когато затваряте или отваряте мрежата, тя може да бъде спряна във всяко положение без автоматично връщане към първоначалната позиция, като по този начин мрежата дава свобода на потребителя. Максимално събиране в прибрано състояние.

Двустранно плисе мрежа

Двустранните плисе мрежи предлагат иновативно и функционално решение за покриване на големи отвори като същевременно защитават дома ви от нежеланите насекоми. Те са перфектно решение за изходи на тераси и балкони. Те са модерна алтернатива на традиционните плъзгащи се мрежи или врати мрежи, предлагайки много предимства пред тези традиционни Те са изработени от висококачествени алуминиеви профили, които осигуряват стабилност и издръжливост, отлична функционалност и дълъг живот, качествена плисирана мрежа и серия от висококачествени корди, които опъват мрежата, като по този начин тя запазва своята форма. Те са устойчиви на всякакви метеорологични условия. Задвижването е хоризонтално посредством два алуминиеви профила и когато затваряте или отваряте мрежата, тя може да бъде спряна във всяко положение без автоматично връщане към първоначалната позиция, като по този начин мрежата дава свобода на потребителя. Предлагат се няколко различни схеми за изработка на двукрилите плисе мрежи. Максимално събиране в прибрано състояние.

Изпратете запитване към нас на имейл office@sigplast.bg или на тел.: +359 882 626 747