Дограма Gealan

GEALAN е традиционна немска компания, чиято история започва през 1921 г .В днешно време Групата GEALAN е силен партньор на пазара на PVC прозорци и врати. Фабриките на GEALAN развиват производствения процес в зависимост от изискванията на Европейските норми: DIN EN ISO 9001, според които качественият контрол започва от проверка на суровините и завършва с окачествяване на крайният продукт. 

Система S8000 IQ -Естетика и Енергоспестяване

Дограма с 6 камери,монтажна дебелина на профила 74 мм,високи статични характеристики
Модерни acrylcolor и дървесен ефект. Системата S 8000 IQ притежава изключителни топлоизолационни качества и спомага за икономия на енергията, което пък води до по-ниски разходи за отопление.
Техниката за увеличаване на топлоизолацията, чрез профилни конструкции с повече камери се доказва превъзхождаща, тъй като всяка от шестте камери участва в намаляване нежеланите загуби на топлина.                                              

Система S8000 IQ plus

Новата система S8000 IQ plus е разработена с конструктивна дебелина на профила 83 мм и шест камери и може да се комбнира с всички крила от стандартната система S8000 IQ. Налични са крила с четири, пет, шест и седем камери.

6-камерната конструкция предлага идеална защита срещу студ и шум, а нейната ефикасност е подобрена от възможността да бъде използван троен стъклопакет с дебелина до 54 мм. По този начин намаляват чувствително разходите за отопление, както и емисиите на CO2. Освен това голямата дебелина на конструкцията осигурява повишена здравина на ъглите и по този начин повишава здравината на целия прозорец. Същевременно стоманената армировка осигурява стабилно фиксиране на обкова и изключителна стабилност. Безфалцовият вътрешен ръб на касата няма улеи, в които да се събират нечистотии, което улеснява почистването на прозореца. Освен това нечистотията се отстранява изключително лесно от заобления външен ръб на касата. Чрез допълнителното включване на патентованата система за вентилация GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL) успешно се предотвратява образуването на мухъл особено в зоната на перваза.                          

Система S9000

Оптимизирана за използване със STV®, за сухото залепване на стъклото за черчевето
По избор може да бъде използвано средно или огъващо се уплътнение
Много добра термична и звукова изолация посредством геометрията със 6 камери и посредством голямата конструктивна дълбочина на рамката и черчевето
Подходяща за използването с троен стъклопакет с дебелина до 54 мм. Новата система GEALAN S 9000 включва, като комбинирана система с конструктивна дълбочина от 83 мм, както характеристиките и предимствата на системата със средно уплътнение, така и тези на огъващото се уплътнение.
Голямата конструктивна дълбочина, шестте камери на профила на рамката и черчевето и три реда уплътнения са гаранцията за една изключителна термична изолация. По този начин, прозорците отговарят и на най-високите изисквания.                                            

Дървесен декор

Не се изисква специална поддръжка.
Дълъг живот.
Устойчивост на атмосферни влияния.
Забележителна топлинна и звукоизолация.
Възможност за рециклиране.

Ако цените естествения вид, но същевременно желаете да се наслаждавате на предимствата на модерните технологии за производство на дограма, прозорците GEALAN с ефект на дърво са правилният избор за вас.                                                                        

Плъзгане с повдигане

Система S 8000 IQ за врати плъзгане с повдигане

Лесно отваряне и затваряне
Движение на крилото без усилие
Многообразие на акрилни цветове

Този конструктивен елемент отваря възможности за интересно оформяне на преградата между вътрешното и външното пространство. Вратите плъзгане с повдигане не само създават нови перспективи в дизайна, но и увеличават комфорта в жилището. Възможността за по-голямо остъкляване осигурява повече светлина в помещението.

Обков

За постигане на добро качество и прецизност в изработката на дограмата, освен технологичното съвършенство на профилите, голяма роля играе и обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на врати и прозорци по всяко време и дълъг живот на експлоатация.

Изпратете запитване към нас на имейл office@sigplast.bg или на тел.: +359 882 626 747