Външни ламелни хоризонтални щори

Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външните хоризонтални щори можете да регулирате степента на осветеност на помещенията и да ограничите проникването на нежелани отблясъци, без непременно да ги затъмнявате. Външните ламелни хоризонтални щори се монтират от външната страна на прозорците и представляват стабилна конструкция от висококачествени ламели, които притежават термоизолационни свойства. Чрез промяна на ъгъла на ламелите може да се постигне, както пълно засенчване и уединение в помещенията, така и да се пропусне известно количество светлина. Те са не само удобни и лесни за управление, но и изключително дълготрайни и устойчиви на климатичните промени. Външно хоризонталните щори са изработени от материали, които не променят цвета и качествата си и не се деформират при вятър, топлина или студ.

Външни ламелни хоризонтални щори Z 90

Външно хоризонталните щори модел „Z 90“ имат специална „Z“ образна форма на ламелите с ширина 90 мм. В зоните на припокриване на ламелите има фини гумени уплътнения, които спомагат за по – доброто им застъпване в затворено положение и намаляват достъпа на светлина в помещението. Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 90 градуса на завъртане и осигуряват до 90% затъмнение, като по този начин вие можете да контролирате количеството светлина и топлина в помещението.

Външни ламелни хоризонтални щори С 50

Външно хоризонталните щори модел „C 50“ се изработват с ламели с ширина 50 мм. Ламелите им са с „C“ образна форма. Като допълнителна екстра се предлага фиксиране на щората към дограмата, чрез „странично водене“, посредством изпънати корди, които са лесни за монтаж и позволяват ламелите на щората да се въртят свободно, също така вие ще може да събирате и спускате щората, както и да я оставите в междинно положение. Страничното водене не оскъпява цената на щората.

Външни ламелни хоризонтални щори C 80

Външно хоризонталните щори модел „C 80“ имат „C“ образна форма на ламелите с ширина 80 мм.  Предвидени са за външен монтаж. Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 180 градуса на завъртане и осигуряват до 75% затъмнение, като по този начин вие можете да контролирате количеството светлина и топлина в помещението. Възможно е да комбинирате монтажа на щорите с декоративни кутии, а също така и със странични капаци.

Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са функционални и надеждни системи за защита от слънце. Те осигуряват топлоизолация и шумоизолация, затова са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца, като по този начин осигуряват качествена изолация от външната температура. Външните щори придават на Вашата сграда един завършващ вид. Външно ролетните щори са устойчиви на екстремни външни температури, влага и вятър. Допринасят за спестяване на разход за електроенергия – през зимата за отопление на помещението, а през лятото – за охлаждане. Външните ролетни щори можете да задвижвате ръчно или чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление) и да ги свържете с датчици и програмируем ключ за автоматично управление.
Можете да избирате от нашите стандартни цветове или да боядисаме щорите в желан от Вас цвят. Възможно е да бъдат оборудвани с датчици ( за вятър, слънце и вътрешна температура) за автоматично управление.

Външни ролетни щори модел PVC 2

Външно ролетните щори модел PVC 2 комбинират компоненти на PVC и алуминиева щора – ламелата е от PVC, а всички останали части – кутия, конзоли, механизми са алуминиеви. Предлагаме Ви продукт, чрез който можете да постигнете оптимален баланс между качество, функционалност и цена.                       

Алуминиеви външно ролетни щори H 39

Моделът е изработен изцяло от алуминиеви компоненти и предлага пълната функционалност на външните ролетни щори. Алуминиевите ламели с ширина 39 мм са направени от два слоя алуминий, между които има пълнеж от полиуретанова пяна. Те са едновременно здрави, трайни и отличен шумо и термоизолатор – през лятото спират горещината преди да е влязла в помещението, а през зимата я задържат.

Алуминиеви външно ролетни щори H 39 R

Моделът е изработен изцяло от алуминиеви компоненти и пълната функционалност на Външните ролетни щори. Алуминиевите ламели с ширина 39 мм са направени от два слоя алуминий, между които има пълнеж от полиуретанова пяна. Различават се от модел Н 39 по това, че алуминиевата кутия е едностранно заоблена.

Алуминиеви външно ролетни щори H 40EXT

Моделът е изработен изцяло от алуминиеви компоненти и предлага пълната функционалност на външните ролетни щори. Алуминиевите ламели с ширина 40 мм за модел H40EXT представляват ламела, която е изтеглена под налягане с удебелена стена, която не позволява такъв вид ламела да се огъне и по този начин е със засилена охранителна функция. Те в сравнение от познаните ни вече 39мм ламели с пяна са едновременно по- здрави, трайни и отличен шумо и термоизолатор.

Интегрирани ВРЩ Комфорт Плюс с Al ламела

Моделът е проектиран, за да се монтира заедно с дограмата, така че кутията на щората да остане над прозореца. Ламелите са алуминиеви. Препоръчваме Външните ролетни щори модел Комфорт плюс за засенчване на нови сгради и при саниране на съществуващи.

Интегрирани ВРЩ Комфорт Плюс с PVC ламела

Моделът е проектиран, за да се монтира заедно с дограмата, така че кутията на щората да остане над прозореца. Този модел външни ролетни щори е с PVC вградена кутия, конзоли и ламели.
Препоръчваме Външните ролетни щори модел Комфорт плюс при засенчване на нови сгради и при саниране на съществуващи.

Алуминиеви външно ролетни щори H 52

Моделът е изработен изцяло от алуминиеви компоненти и пълната функционалност на Външните ролетни щори. Алуминиевите ламели, направени от два слоя алуминий, между които има пълнеж от полиуретанова пяна, са с ширина 52 мм, което ги прави по-устойчиви и подходящи за изработване на щори с по-големи размери. 

Изпратете запитване към нас на имейл office@sigplast.bg или на тел.: +359 882 626 747