Външни ламелни хоризонтални щори

Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външните хоризонтални щори можете да регулирате степента на осветеност на помещенията и да ограничите проникването на нежелани отблясъци, без непременно да ги затъмнявате. Външните ламелни хоризонтални щори се монтират от външната страна на прозорците и представляват стабилна конструкция от висококачествени ламели, които притежават термоизолационни свойства. Чрез промяна на ъгъла на ламелите може да се постигне, както пълно засенчване и уединение в помещенията, така и да се пропусне известно количество светлина. Те са не само удобни и лесни за управление, но и изключително дълготрайни и устойчиви на климатичните промени. Външно хоризонталните щори са изработени от материали, които не променят цвета и качествата си и не се деформират при вятър, топлина или студ.

Външни ламелни хоризонтални щори Z 90

Външно хоризонталните щори модел „Z 90“ имат специална „Z“ образна форма на ламелите с ширина 90 мм. В зоните на припокриване на ламелите има фини гумени уплътнения, които спомагат за по – доброто им застъпване в затворено положение и намаляват достъпа на светлина в помещението. Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 90 градуса на завъртане и осигуряват до 90% затъмнение, като по този начин вие можете да контролирате количеството светлина и топлина в помещението.

Външни ламелни хоризонтални щори С 50

Външно хоризонталните щори модел „C 50“ се изработват с ламели с ширина 50 мм. Ламелите им са с „C“ образна форма. Като допълнителна екстра се предлага фиксиране на щората към дограмата, чрез „странично водене“, посредством изпънати корди, които са лесни за монтаж и позволяват ламелите на щората да се въртят свободно, също така вие ще може да събирате и спускате щората, както и да я оставите в междинно положение. Страничното водене не оскъпява цената на щората.

Външни ламелни хоризонтални щори C 80

Външно хоризонталните щори модел „C 80“ имат „C“ образна форма на ламелите с ширина 80 мм.  Предвидени са за външен монтаж. Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 180 градуса на завъртане и осигуряват до 75% затъмнение, като по този начин вие можете да контролирате количеството светлина и топлина в помещението. Възможно е да комбинирате монтажа на щорите с декоративни кутии, а също така и със странични капаци.

Изпратете запитване към нас на имейл office@sigplast.bg или на тел.: +359 882 626 747